Makelaardij Hamming
0595-444430
Vorige | Volgende

Ockingeheemlaan 30 GARRELSWEER

Koopsom € 28.000 k.k.

Neem contact met ons op

0595-444430

info@makelaardijhamming.nl

Omschrijving

Aantrekkelijke ruime kavels voor een scherpe prijs…. Realiseer uw eigen droomhuis op een fraai gelegen, aantrekkelijk geprijsd, kavel slechts 18 kilometer van de stad Groningen, 7 kilometer van Appingedam en 3 kilometer van Loppersum. Garrelsweer ligt ten zuidoosten van Loppersum in de gelijknamige gemeente. Het sfeervolle aan het Damsterdiep gelegen dorpje ligt tevens aan de N360, de weg van...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

Aantrekkelijke ruime kavels voor een scherpe prijs….

Realiseer uw eigen droomhuis op een fraai gelegen, aantrekkelijk geprijsd, kavel slechts 18 kilometer van de stad Groningen, 7 kilometer van Appingedam en 3 kilometer van Loppersum.

Garrelsweer ligt ten zuidoosten van Loppersum in de gelijknamige gemeente. Het sfeervolle aan het Damsterdiep gelegen dorpje ligt tevens aan de N360, de weg van Groningen naar Delfzijl. Het pittoreske Garrelsweer ligt erg gunstig want binnen 10 minuten is men met de auto in de grotere plaatsen Loppersum, Appingedam en Ten Boer waar men zeer veel voorzieningen vindt.

De kavel is bedoeld voor het realiseren van een vrijstaand huis via particulier opdrachtgeverschap. Samen met andere mensen een kavel kopen en er een tweetal twee onder een kapwoning realiseren behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt zelf bepalen welke aannemer en/of architect u inschakelt voor de bouw van het huis. Om een woning te kunnen bouwen heeft u een bouwvergunning nodig van de gemeente Loppersum. Het is verstandig, voordat u de aanvraag voor een bouwvergunning indient, contact op te nemen met de gemeente Loppersum om te bespreken hoe u dit het beste kunt aanpakken.

De oppervlakten van de drie kavels zijn verschillend.

Kavel 1 circa 800 m2 Koopsom € 40.000,- kosten koper
Kavel 2 circa 560 m2 Koopsom € 28.000,- kosten koper
Kavel 3 circa 750 m2 Koopsom € 37.500,- kosten koper

De koopprijs is exclusief aansluitkosten nutsvoorzieningen/ riool, eventuele onderzoeken, 21 % omzetbelasting en exclusief notaris en Kadaster kosten (onder andere de kosten voor het uitmeten van het perceel). De akte passeert op een nadere te bespreken datum bij een door u te kiezen notaris.

De kavelplattegrond is slechts indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
560 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Loppersum
Sectie
F
Perceel
1651
Oppervlakte
560 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Ockingeheemlaan 30 GARRELSWEER

naar Ockingeheemlaan 30 GARRELSWEER
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand