Makelaardij Hamming
0595-444430
Vorige | Volgende
Verkocht

Kaakhornsterweg 21 WESTERNIELAND

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

0595-444430

info@makelaardijhamming.nl

Omschrijving

Kaakhornsterweg 21 Westernieland Realiseer uw eigen droomhuis…. Op een fraaie, bijzondere locatie met uitzicht over een weiland gelegen bouwkavel van 460 m2. Westernieland ligt middenin het Hogeland, een historische streek van Groningen met weidse vergezichten, middeleeuwse kerkjes en wierdedorpen. Het dorp ligt op circa 25 autominuten van de stad Groningen vlakbij Baflo, een dorp met veel...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan rustige weg

Omschrijving

Kaakhornsterweg 21 Westernieland

Realiseer uw eigen droomhuis….

Op een fraaie, bijzondere locatie met uitzicht over een weiland gelegen bouwkavel van 460 m2.

Westernieland ligt middenin het Hogeland, een historische streek van Groningen met weidse vergezichten, middeleeuwse kerkjes en wierdedorpen. Het dorp ligt op circa 25 autominuten van de stad Groningen vlakbij Baflo, een dorp met veel voorzieningen zoals bijvoorbeeld een treinstation met een rechtstreekse verbinding naar de stad Groningen en diverse winkels, waaronder een grote supermarkt.

De kavel is bedoeld voor het realiseren van een vrijstaand huis via particulier opdrachtgeverschap. U dient zelf de nodige vergunningen aan te vragen en te verkrijgen. U kunt zelf bepalen welke aannemer en/of architect u inschakelt voor de bouw van het huis.

Om een woning te kunnen bouwen heeft u een omgevingsvergunning nodig van de gemeente De Marne. Voor het aanvragen van een omgevingsvergunning dient u gebruik te maken van een daarvoor bestemd formulier, te verkrijgen bij de gemeente. Het is verstandig om, voordat u de aanvraag voor een omgevingsvergunning indient, contact op te nemen met de gemeente (tel 0595-575500) om te bespreken hoe u dit het beste kunt aanpakken.

Om te kunnen bepalen wat voor fundering er onder de te bouwen woning moet komen, zal een sonderingsonderzoek noodzakelijk zijn. U dient zelf voor eigen rekening opdracht te geven voor een dergelijk onderzoek.

Alle civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden op de bouwkavel dient u zelf te verzorgen, dat betreft o.a. de bestrating, de riolering, eventuele drainage, beplanting, etc. U dient zelf een aanvraag te doen voor een aansluiting op de nutsvoorzieningen en u moet ook zelf de aansluiting op het gemeentelijke riool (laten) verzorgen.

Het oppervlakte van 460 m2 betreft het kadastrale oppervlakte inclusief eventueel nutstracé en mogelijk inclusief de halve sloot.

De vrij op naam prijs is inclusief 21 % omzetbelasting en inclusief notariskosten .De akte zal op een nadere te bespreken datum worden gepasseerd bij Hilgen Netwerk Notarissen in Leens.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
460 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Eenrum
Sectie
F
Perceel
1320
Oppervlakte
460 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg

Foto's

Kaart Kaakhornsterweg 21 WESTERNIELAND

naar Kaakhornsterweg 21 WESTERNIELAND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand